Villkor

OMFATTNING

Nedanstående villkor gäller för alla ingångna avtal med Fitness Fashion. Villkoren kan utan förvarning komma att utvecklas och vi rekommenderar därför att man som kund tar del av dem vid varje köp.

INFORMATION OM LEVERANSER

 

Om din beställning inte får plats i brevlådan skickas den till närmsta postkontor där du kommer motta en avisering om var du kan hämta ut din order. Därför är det viktigt att ni anger rätt uppgifter vid köp. Vi använder oss av 1:a klassens varubrev som skickas genom PostNord.

Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift på 250kr på ej uthämtade paket.

Om du mottagit en skadad försändelse är du ansvarig för att inom högst en veckas tid rapportera detta för att ärendet skall kunna tas vidare.

Vi ansvarar inte för försändelser som skickats till en felaktigt angiven adress. Vid ett sådant tillfälle måste vi först invänta en eventuell retur innan vi kan ta ärendet vidare. Vi står inte heller ansvariga för några omkostnader om fel adress uppgetts. 

Fitness Fashion kan inte hållas ansvariga för försenade försändelser utanför vår kontroll, inklusive men inte begränsat till följande: 

Strejker, upplopp, invasion, terroristattack eller hot om terroristattack, väder, naturkatastrofer, brand, epidemier eller misslyckande av offentlig eller privat telekommunikation. 

Om du inte har mottagit din order inom 4 veckor är du som kund ansvarig för att ge oss besked. Din beställning anses som levererad efter denna tidsram.

Om du mottagit en skadad försändelse är du ansvarig för att inom högst en veckas tid rapportera detta för att ärendet skall kunna tas vidare.

Vi ansvarar inte för försändelser som skickats till en felaktigt angiven adress. Vid ett sådant tillfälle måste vi först invänta en eventuell retur innan vi kan ta ärendet vidare. Vi står inte heller ansvariga för några omkostnader om fel adress uppgetts.

Fitnessfashion.se kan inte hållas ansvariga för försenade försändelser utanför vår kontroll, inklusive men inte begränsat till följande:

Strejker, upplopp, invasion, terroristattack eller hot om terroristattack, väder, naturkatastrofer, brand, epidemier eller misslyckande av offentlig eller privat telekommunikation.

Om du inte har mottagit din order inom 4 veckor är du som kund ansvarig för att ge oss besked. Din beställning anses som levererad efter denna tidsram.

 

 

PRISER & AVGIFTER

Våra priser är inkl. moms. På samtliga beställningar som understiger 500 SEK tillkommer en avgift som täcker expedition, hantering och fraktkostnad. Avgiften uppkommer till 59 SEK och är densamma oavsett val av leverans. Vid eventuell delretur återbetalas därför inte avgiften.

OBS!! Om du bor utanför EU:s gränser så kan det tillkomma extra avgifter för tull och moms som du måste stå för själv…

KÖP

Avtal om köp träffas när du som konsument erhåller en orderbekräftelse via e-post från Fitness Fashion. En förutsättning är att kunden lämnat ut korrekta kontaktuppgifter avseende e-postadress samt fysisk adress.
Vi reserverar oss för slutförsäljning. Om en leverans inte kan verkställas p.g.a. att varorna ej lagerförs framgår det i din leveransbekräftelse där varan står som ej levererad, och därmed inte kommer att debiteras dig.

BETALSÄTT

Vi använder oss av Klarna som betalpartner. När du betalar via Klarna Checkout handlar du tryggt och enkelt och kan alltid kontakta Klarnas Kundtjänst om du har funderingar gällande din betalning. Med hjälp av Klarna kan vi erbjuda våra konsumenter betalning via faktura, kort eller konto / delbetalning.
Klarnas Kundtjänst hittar du HÄR. Telefonsupport vid frågor rörande din faktura eller återbetalning: 08 – 120 120 10. Klarnas fullständiga köpvillkor hittar du
HÄR.

Om du har en aktiv faktura hos Klarna så kan du enkelt kontakta dem för att kostnadsfritt skjuta upp förfallodatumet tills dess att returen hunnit behandlas.

 

LEVERANSER

Vår målsättning är att kunden skall få leverans inom 3-5 arbetsdagar. Leveranstiden kan dock variera beroende på mängden beställningar att expediera samt omständigheter vilka Fitness Fashion inte råder över. Vi tillämpar inte delleveranser. När kundens order levereras debiteras beloppet för de varor som har skickats. När varorna lämnats för leverans skickas en leveransbekräftelse via e-post. I leveransbekräftelsen framgår om beställningen skickas till ett utlämningsställe eller direkt hem till dig, beroende på paketets storlek. Skickas varorna till ett utlämningsställe får du en SMS-avisering med information om var din order kan hämtas ut, förutsatt att du har angivit ett giltigt svenskt mobilnummer. I annat fall skickas avin via post när ordern har ankommit till ditt närmsta Posten-ombud.

TRANSPORT

Vi skickar samtliga paket med Posten. Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är Fitness Fashion betalningsansvariga. Du måste dock meddela vår Kundtjänst inom skälig tid (2 månader) om varan har skadats eller kommit bort när du returnerade den. Som kund är du betalningsansvarig gentemot din aktuella faktura tills ärendet är löst.

EJ UTHÄMTAT PAKET

Samtliga paket som ej uthämtas hos ombud debiteras en avgift på 250 kr. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

ÅNGERRÄTT

Du kan ångra eller returnera din beställning till och med 14 dagar efter mottagandet av dina beställda varor. Om du har debiterats för varorna får du en återbetalning som inkluderar Fitness Fashions standardfraktkostnad. Väljer du att behålla vissa varor och endast delvis returnera din beställning, återbetalas inte fraktkostnaden. Vårt enda krav är att varan returneras i originalskick, oanvänd med samtliga etiketter kvar.

Däremot så tar vi ut en hanteringskostnad på 59:-.

RETUR & BYTE

 

OBS!! Vi erbjuder inte byte eller retur av varor som är på rea

 

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din vara. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick, att den är oanvänd och att alla etiketter är kvar.(finns inga etiketter på ABS2, Cute Booty Lounge och RapidWear) Packa varan som när du fick den. Notera att varan du returnerar måste vara helt i originalskick vilket innebär att alla lappar som hör till byxan måste finnas kvar. Byxan får inte ha några som helst fläckar, Hund/Katthår eller någon parfymlukt eller liknande. Byxan får heller inte ha blivit tvättad. Skulle din retur nekas pga av någon av dessa anledningar kommer det anses vara en felaktig retur och du som kund kommer då att bli fakturerad för de fraktkostnader som omfattar returen. Om din vara är felexpedierad står vi självklart för returportot.

Vissa varor (ex. bikiniunderdelar och baddräkter) är undantagna från rätten till retur och byten pga hygienska skäl. Dessa varor levereras i en förseglad plastpåse.

För att returnera del av order eller hel order vänligen maila oss på kundtjanst@fitnessfashion.se och vi behöver då veta vilket ordernummer det gäller och orsak till returen. Vi kommer att maila dig en retursedel som du sedan skriver ut och klistra på ditt paket. 

Vi står för frakten men tar ut en hanteringsavgift på 59kr.

Vid kontakt med kundtjänst, kolla alltid i din skräp-post ifall mail från vår kundtjänst har hamnat där.

OBS! Om du ej använder dig av vårt rekommenderade retursätt och returnerar på annat sätt ligger transportrisken hos dig som kund. Det betyder att du är skyldig att betala för artiklarna om de kommer bort eller skadas under transporten.

Dessa villkor gäller för ordrar som skickas inom Sverige. För ordrar utanför Sverige, byt språk uppe i högra hörnet till Engelska för att se vad som gäller då.

Athletic Store

Meteorgatan 4

907 52 Umeå

 

VID BYTE

Vill du byta din vara mot en annan storlek eller färg ber vi dig skicka tillbaka varan/varorna till oss i sin helhet och maila oss enligt ovan. Glöm inte ange byte som returorsak samt vilken storlek/färg du vill byta till. Önskar du byta till en annan vara ber vi dig istället returnera varan och lägga en ny beställning på den vara du vill ha. Var vänlig notera att det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan vi registrerat att vi fått din vara i retur.

Vid byte så tar vi ut en hanteringskostnad på 59:-. Vid byte av storlek, färg eller produkt lägger du en ny order på de produkter du önskar att byta till. Ordern som skall bytas sänder du i retur som förklarat ovan. På det sättet får du de nya produkterna inom 1-4 arbetsdagar och minskar samtidigt risken för att din önskade produkt blir utsåld i mellantiden. Beloppet för den returnerade ordern återbetalas när returen är mottagen och färdigbehandlad.

VID REKLAMATION

Vi tar ansvar för uppenbara material- eller produktionsfel på varor levererade från fitnessfashion.se. Vi följer Konsumentverkets regler vid reklamation av konfektionsvaror. Läs mer HÄR. Vid behov av att reklamera en vara mailar du följande till kundtjanst@fitnessfashion.se:

1.) Tydliga bilder på skadan
2.) Ordernummer
3.) Kort beskrivning av vad som har hänt

ÅTERBETALNING

Fakturabeloppet justeras så fort det att returen inkommit till fitnessfashion.se, och vi meddelat Klarna. Var vänlig notera att det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan vi registrerat att vi fått din vara i retur. Återbetalning/justering av retur sker senast 30 dagar efter att returen registrerats. Returrätten gäller inte för presentkort, underkläder, badkläder, kosmetik och örhängen. Eventuella fel kan självklart reklameras. Observera att returer endast kan skickas tillbaka till Fitness Fashion via post.

FEL PÅ LEVERERAD VARA

Om du har mottagit en skadad vara uppmanas du att kontakta oss omgående för reklamation av varan. Du når oss på kundtjanst@fitnessfashion.se. Vårt mål är att alla frågor ska behandlas inom 72 timmar under helgfria vardagar.

PERSONUPPGIFTER

Fitness Fashion ansvarar i egenskap av personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du lämnar till oss i samband med köp. De personuppgifter som har lämnats till Fitness Fashion vid köp används för tecknande och genomförande av leveransavtal, för att upprätthålla vår kundrelation samt för marknadsaktiviteter genomförda av Fitness Fashion. För att kunna genomföra beställningar är det nödvändigt att lämna ut uppgifter till tredje part. Fitness Fashion lämnar personuppgifter till transportföretag för genomförande av leverans och avisering. Fitness Fashion säljer eller överlåter aldrig personuppgifter för marknadsaktiviteter till andra företag. Du som kund har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad hos Fitness Fashion om dig. För att få ut dina uppgifter ska du vända dig till kundtjanst@fitnessfashion.se.

COOKIES

En cookie är en liten textfil som skickas från en webbplats och lagras lokalt på besökarens hårddisk.Vi använder cookies för att spara, information om tidigare besök samt vilka sidor som besökts. Webbläsaren kan ställas in för att acceptera cookies eller inte, läs mer under hjälpavsnittet i webbläsaren.

ÅLDERSGRÄNS

Vi expedierar inte beställningar till personer under 18 år. Enligt lag måste man vara myndig för att ingå ett avtal.

RESERVATIONER

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i bild eller text. Eventuella tvister hänvisas till Allmänna reklamationsnämnden. Fitness Fashion följer alltid nämndens rekommendationer. Vi förbehåller oss rätten att ändra i villkoren.